Ta katalog podpirajo neposredno naši obiskovalci. Če kupujete prek naših povezav, lahko zaslužimo provizijo s partnerskim sodelovanjem s preverjenimi trgovinami, katerih izdelke boste našli na tej strani. Naš cilj je, da vam prihranimo čas in odpravimo nakupovalni stres. Kliknite tukaj za več informacij.

kategorije

DVD in Blu-ray filmi

Uživajte v svojih najljubših filmih v najvišji kakovosti na DVD ali Blu-ray medijih, ki lahko shranijo film v kakovosti do 4K in Ultra HD. Izbirajte med širokim izborom več kot 10.000 filmov.

Filmska darila

Najboljša darila za ljubitelje filmov in serij. Odličen način, da zadovoljite ljubitelje filmov, kot so Vojna zvezd, Harry Potter, Doctor Who, Igra prestolov in še veliko več.

Darila za igre

Darila za igralce in ljubitelje iger s temo priljubljenih igralnih likov in iger, kot so Doom, Cyberpunk 2077, Minecraft, Super Mario, Hedgehog Sonic in še veliko več.

PC igre

Vstopite v svet računalniških iger, uživajte v urah zabave in doživite neverjetne dogodivščine in napetost. Odkrijte najboljše naslove iger in najljubše igre za vse starosti.

Igre na Playstation 3

Odkrijte široko paleto cenovno ugodnih iger za Playstation 3. Priljubljena konzola je še vedno na voljo za številne igre, ki jih lahko dobite po odličnih cenah.

Igre na Playstation 4

Potopite se v svet očarljivih iger na igralni konzoli Playstation 4, ki vključujejo ekskluzivne naslove, kot so The Last of Us Part II, Mafia Trilogy in Ghost of Tsushima.

Igre za Playstation 5

Občutite višjo raven igranja iger z novim Playstation 5 in uživajte v igrah, ki vas bodo očarale s svojo grafiko. Igrajte klasike in nove igre z novo tehnologijo in nalaganjem flash.

Igre za Xbox 360

Sprostite se po dolgem delovnem dnevu in se prepustite v svet fantastičnih iger na Xbox 360. Igrajte pravo akcijsko streljanje ali dirkalno igro in doživite veliko zabave.

Igre na Xbox One

Na konzoli Xbox One lahko igrate najboljše igralne komade. Uživajte v priljubljenih pustolovskih, akcijskih ali dirkalnih igrah, ki bodo zabavale otroke in odrasle.

Igre na Xbox Series

Izbirajte med različnimi igrami za otroke in odrasle ter doživite neskončno zabavo z Xbox Series X | S, ki ponuja hitrejše nalaganje in osupljive slike.

Knjige in stripi

Brskajte po široki paleti najnovejših slovaških, čeških in svetovnih knjig. V meniju boste našli klasike in najnovejše uspešnice, med katerimi boste zagotovo izbrali pravo knjigo.

LP plošče

Prebrskajte ponudbo vinilnih plošč in izbirajte med številnimi slovaškimi, češkimi in tujimi izvajalci in bendi. Pobrišite prah z nostalgije po starih časih in si privoščite zvok, ki si ga zaslužite.

Namizne igre

Družabne igre lahko odlično poskrbijo za zabavo in izobraževanje za vso družino. Izbirajte med najljubšimi igrami v dvoje, za družinsko zabavo, otroško zabavo ali domišljijski večer, poln zgodb.

LEGO kompleti

Zabavajte se s priljubljenim kompletom za male in velike gradbenike. Vsi, stari od 0 do 99 let, bodo oboževali LEGO. Našli boste tudi LEGO Star Wars, Duplo, Harry Potter in še veliko več.

Prenosni računalniki

Izbirajte med široko paleto prenosnikov Acer, Apple, Asus, HP, Lenovo in mnogih drugih. Poiščite prenosni računalnik, ki je kot nalašč za pisarniško zabavo ali za delo od doma.

Igralne konzole

Potopite se v svet iger, ki se vse bolj približuje grafiki in na enem mestu izberite igralno konzolo iz več deset preverjenih spletnih trgovin.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping