Ta katalog podpirajo neposredno naši obiskovalci. Če kupujete prek naših povezav, lahko zaslužimo provizijo s partnerskim sodelovanjem s preverjenimi trgovinami, katerih izdelke boste našli na tej strani. Naš cilj je, da vam prihranimo čas in odpravimo nakupovalni stres. Kliknite tukaj za več informacij.

kategorije

Domači tekstil

Naj bo vaš dom prijeten prostor s široko izbiro domačega tekstila. Izbirajte med oblazinjenjem, zavesami, preprogami, blazinami in številnimi drugimi izdelki in dopolnite svojo notranjost po svojih željah.

Hladilniki

Eden najpomembnejših delov kuhinje je hladilnik. Izbirajte med številnimi vrstami, ki so razdeljene v jasne kategorije in dajejo vaši hrani primerno shranjevanje.

Kuhinjski ekstraktorji

Odstranite vonjave po kuhanju s kuhinjsko napo, ki lahko absorbira tudi odvečno vlago in paro. Nape so nujen in nujen pomočnik v vsakem gospodinjstvu.

Aparati za kavo

Jutranja aroma kave je neprecenljiva. Vsak dan uživajte v tem občutku in izbirajte med velikim številom kavnih avtomatov. V katalogu najdete ročne, kapsularne in avtomatske kavne avtomate.

Kuhinja in jedilnica

Pri nas boste našli vse, kar potrebujete vaša kuhinja in jedilnica. Izbirajte med široko paleto kuhinjskih pripomočkov, skodelic, mlinčkov, ponev, nožev, krožnikov in drugih dodatkov.

Kuhinjski aparati

Sodobni kuhinjski aparati so sestavni del vsake gospodinje. V katalogu boste našli vse od kuhinjskih robotov in mešalnikov do kuhinjskih tehtnic in pripomočkov.

Mikrovalovne pečice

V nobenem gospodinjstvu ne sme manjkati praktičen pomočnik, ki bo služil za hitro pripravo jedi. Mikrovalovne pečice so priljubljena naprava, v kateri lahko hitro in enostavno pogrejete hrano.

Zamrzovalniki

Zahvaljujoč zamrzovalniku bo vaša hrana ostala sveža več mesecev in jo boste imeli kadarkoli na voljo. Izbirajte med široko paleto zamrzovalnikov glede na različne parametre, velikosti in vrste.

Pralni stroji

Zahvaljujoč sodobnim tehnologijam si danes le malo ljudi predstavlja življenje brez avtomatskega pralnega stroja. Izbirajte med številnimi sodobnimi pralnimi stroji glede na različne lastnosti in funkcije.

Pametni dom

Upravljajte svoj dom z napravami SmartHome z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Pametne naprave vključujejo kamere, stikala in druge dodatke.

Peči

Priprava okusnega obroka je enostavnejša s kakovostnim štedilnikom, za katerega mnogi menijo, da je srce kuhinje. Ne glede na to, ali imate raje plinski ali električni štedilnik, boste zagotovo izbrali pri nas.

Sušilniki oblačil

Prihranite čas s sušilnim strojem, ki zagotavlja hitro sušenje in celo učinkovito odstrani alergene iz perila. Preživite svoj prosti čas zahvaljujoč temu nenadomestljivemu pomočniku.

Pomivalni stroji

Pomivanje posode še nikoli ni bilo bolj prijetno. Vse lahko dolgujemo pomivalnemu stroju, kar vam prihrani čas in denar. Izbirajte med različnimi pomivalnimi stroji glede na velikost in funkcijo.

Kuhalne plošče

Ustvarite popoln prostor za kuhanje in peko. Kuhalne plošče so primerne za kombinacijo z vgradnimi pečicami, ki jih lahko postavite kamor koli znotraj kuhinjske enote.

Sesalniki

Čisto gospodinjstvo je osnova srečnega življenja in življenja. Iz naše ponudbe izberite primeren sesalnik, ki lahko očisti vse vrste tal pred umazanijo in alergeni.

Likalniki

Poiščite popoln likalnik, da bo vsako likanje zabavno. V katalogu boste našli številne potovalne likalnike, parne likalnike ter parne generatorje in likalne deske.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping