Kako nakupovati

Kako najti izdelek

Izdelek lahko najdete na več načinov. Če poznate ime ali vrsto izdelka, ga preprosto vnesite v iskalnik. Če je izdelek vključen v naš katalog, se bo pojavil v rezultatih iskanja.

Če ne poznate imena, lahko iščete razpoložljive kategorije in njihove podkategorije na naši spletni strani. Tukaj lahko na primer filtrirate izdelke po ceni, barvi, vrsti in različnih drugih lastnostih.

Koliko stane prevoz

Ceno prevoza vsekakor določi vsaka spletna trgovina posebej. Bedy.si je katalog, ki združuje na stotine tisoč izdelkov iz preverjenih spletnih trgovin. Po kliku na izdelek pridete v končno e-trgovino, kjer poleg informacij o določenem izdelku najdete tudi informacije o načinu dostave in ceni prevoza.

Zakaj trgovina prikazuje drugačno ceno

Vse izdelke in njihove podatke, vključno s ceno, redno prenašamo iz več sto spletnih trgovin, ki te izdelke ponujajo. Čeprav se cene izdelkov redno posodabljajo, se včasih lahko zgodi, da v končni e-trgovini najdete drugačno ceno. Trgovina je morda znižala ali preklicala svoj izdelek, naši algoritmi pa spremembe morda niso zabeležili.

Zakaj izdelka ni bilo mogoče najti

Ta situacija se lahko zgodi kadarkoli. Katalog ne vsebuje izdelkov iz vseh spletnih trgovin. Vsak dan dodajamo nove izdelke, vendar je nemogoče imeti vse izdelke v katalogu. Kljub temu se trudimo, da imamo vedno čim več izdelkov.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping