Kontakt

Potopite se v svet nakupovanja in uživajte v ogromnem številu izdelkov iz stotih preverjenih slovaških spletnih trgovin na enem mestu.

Katalog izdelkov Bedy.si je bil ustanovljen leta 2020 in združuje več kot milijon izdelkov iz več sto preverjenih e-trgovin, ki so razdeljene v jasne kategorije in v njih lahko iščete po različnih lastnostih. Izdelke v katalogu lahko razvrstite na primer po barvi, velikosti, vrsti, ceni in blagovni znamki.

Bedy.si se redno posodablja in ga podpirajo neposredno naši obiskovalci. Če kupujete preko naših povezav, lahko zaslužimo provizijo s partnerskim sodelovanjem s preverjenimi trgovinami, katerih izdelke boste našli na tej strani. Naš cilj je, da vam prihranimo čas in odpravimo nakupovalni stres.

Cene in razpoložljivost izdelkov se redno posodabljajo. Včasih se lahko zgodi, da na končni e-trgovini najdete drugačno ceno, kot jo navajamo v katalogu, ali pa je izdelek že razprodan.

Vse izdelke in njihove fotografije, opise in cene prenesemo neposredno iz spletnih trgovin, ki te izdelke ponujajo. V tem primeru ne moremo jamčiti za točnost informacij, navedenih na našem spletnem mestu. Vse podatke o izdelku je treba vedno preveriti v končni e-trgovini, ki ima blago v svoji ponudbi.

Kontaktni podatki

Digital zone s.r.o.
SNP 524/2
90301 Senec

IČO: 53599276
DIČ: 2121427913
IČ DPH: SK2121427913

Podjetje Digital zone s.r.o. je zavezanec za DDV.

Podjetje je vpisano v komercialni register
Okrožnega sodišča v Bratislavi I, oddelek: Sro, spis št. 150620/B

E-mail:info@bedygroup.com

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping