O nas

Potopite se v svet nakupovanja in uživajte v več kot milijonu izdelkov iz stotih preverjenih slovaških spletnih trgovin na enem mestu.

Katalog izdelkov Bedy.si je bil ustanovljen leta 2020 in združuje več kot milijon izdelkov iz več sto preverjenih e-trgovin, ki so razdeljene v jasne kategorije in v njih lahko iščete po različnih lastnostih. Izdelke v katalogu lahko razvrstite na primer po barvi, velikosti, vrsti, ceni in blagovni znamki.

Bedy.si se redno posodablja in ga podpirajo neposredno naši obiskovalci. Če kupujete preko naših povezav, lahko zaslužimo provizijo s partnerskim sodelovanjem s preverjenimi trgovinami, katerih izdelke boste našli na tej strani. Naš cilj je, da vam prihranimo čas in odpravimo nakupovalni stres.

Cene izdelkov se redno posodabljajo. Včasih pa se lahko zgodi, da na končni e-trgovini najdete drugačno ceno, kot jo navajamo v katalogu.

Vse izdelke in njihove fotografije, opise in cene prenesemo neposredno iz spletnih trgovin, ki te izdelke ponujajo. V tem primeru ne jamčimo za točnost informacij, navedenih na našem spletnem mestu. Vse podatke o izdelku je treba vedno preveriti v končni e-trgovini, ki ima blago v svoji ponudbi.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping